Saw Palmetto Berries 550 mg

➡ За здрава простатна жлеза
➡ За добро полово здраве
➡ Предпазва органите на репродуктивната системa

Сау Палмето (Saw Palmetto) е екстракт от плодовете на палмата „Serenoa repens”. Сау Палмето (Saw Palmetto) е продукт, богат на мастни киселини и фитостероли и е доказал благоприятното си въздействие върху доброкачествената простатна хипертрофия (увеличаване на простатата при мъжете с напредване на възрастта).

Сау Палмето (Saw Palmetto) също така спомага при възпаления на лигавици, хронични бронхиални възпаления, ларингити, астма и туберкулозни ларингити. Сау Палмето (Saw Palmetto) подобрява апетита, храносмилането и усвояването на храната. Въпреки това, най-силният ефект от този продукт е при всички органи на репродуктивната система, както при жени така и при мъже.

Друг ефект на Сау Палмето (Saw Palmetto) е, че увеличава похабени органи като гърди, яйчници и тестиси и парадоксално на това, намалява хипертрофията на простатата. Това може да бъде обяснено с факта, че функцията на Сау Палмето (Saw Palmetto) е да възстановява нормалното състояние на дадения орган – намалява тези, които са нездравословно уголемени и увеличава тези, които са атрофирали.

Начин на употреба: Една доза 2-3 пъти дневно, с хранене или вода. 

Разфасовка: 100 капсули

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Saw Palmetto Berries 550 mg

  • : 381
  • Производител: NOW Foods
  • Модел: Saw Palmetto Berries 550 mg
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв.