-15 % WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA

Warfare Advanced PRE-WORKOUT FORMULA е уникално усъвършенстван предтренировъчен азотен бустер, предназначен да подпомогне дори и най-интензивните тренировки. Warfare Advanced PRE-WORKOUT FORMULA е иновативно активна матрица, съдържаща най-високо ниво на качество на активните си съставки, което го прави единствен по рода си. Ние наистина вярваме, че Warfare е един от най-добрите предтренировъчни азотни бустери, които биха задоволили дори и най-претенциозните атлети.

 •      № 1 фopмyлa зa пpeди тpeниpoвĸa
 •      увeличaвa oбeмa нa мycĸyлнитe ĸлeтĸи дo мaĸcимyм
 •      повишава cнaбдявaнeтo нa мycĸyлнaтa тъĸaн c нyтpиeнти
 •      подпомага вacĸyлapизацията и мycĸyлнитe пoмпи    
 •      yвeличaвa yмcтвeния фoĸyc, силата и издpъжливocттa
 •      стимyлиpa eнepгийнитe нивa и повишава нивaто нa физичecĸo натоварване

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA?

WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA има за цел да повиши спортните постижения, да подобри доставката на хранителни вещества, мускулната хипертрофия и възстановяването, независимо от спорта, който практикувате. Докато силните предтренировъчни продукти осигуряват кратък ефект с бързо изчерпване, то Warfare е много по-различен. По-мекият и стимулиращ ефект преди тренировка в съчетание с пълната усвояемост на базата на качествените микро съставки, позволяват на потребителя да изпита удълженото освобождаване на продукта по времето на  тренировки , продължаващи повече от два часа. Независимо дали сте лекоатлет, велосипедист, плувец, фитнес маниак или боди билдер, това е добавката направена за вас. Това, което научихме през последните няколко години е, че най-силния предтренировъчен азотен бустер не е непременно най-добрия, тъй като често най-силните предтренировъчни бустери имат неблагоприятни физиологични ефекти като например вазоконстрикция (свиване и намаляване просвета на съдовете) – ефект, който затруднява качествената тренировка и възстановяването. Вниманието към детайла, формулировката и качествените субстанции, поставят WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA  на едно по-високо стъпало в суплементната ерархия, с висок рейтинг и достойнства, маркиращи употребата от всеки един атлет.

 

КОИ СА КЛЮЧОВИТЕ СЪСТАВКИ НА WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA  И КАК РАБОТЯТ ТЕ?

L-аргинин / аргинин AKG

L-аргинин е аминокиселина, за която е доказано, че благоприятства развитието на чиста мускулна тъкан. L-аргининът и неговото производно AAKG увеличават нивата на азотния оксид, за които е доказано, че подобряват притока на кръв и повишава трофиката (храненето на мускулните клетки), благодарение на вазодилатиращите си свойства. Аргинин АКГ може да се намери в най-ефективните продукти преди тренировка и се счита за най-добрата съставка за повишаване на производителността.

 

Бета-аланин

Бета-аланинът увеличава нивата на карнозин, който действа като буфер срещу натрупването на водородни йони, ключов компонент на млечната киселина, което води до мускулно увреждане, DOMS (болката и сковаността, усещани в мускулите няколко часа до дни след непривична или напрегната тренировка ) и потенциално увреждане. Бета-аланинът също е основен компонент в WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT, поради способността му да забави умората.

 

Citrulline Malate

Цитрулин малат е комбинация от аминокиселината L-цитрулин и солите на ябълчената киселина, което показва, че има по-добра бионаличност от L-аргинин и е много ефективна при повишаване на азотния оксид и подобряване на вазодилатацията. Citrulline Malate се използва предимно от атлети за повишаване на издръжливостта и циркулацията и е свързан с повишени нива на растежен хормон (GH) в кръвните тестове. Цитрулин малата в малки редовни дози, може да стимулира релаксацията на кръвоносните съдове и да увеличи мускулната помпа. Доказано е, че употребата на цитрулин Малат е безопасна до ниво от 0.1 g / kg телесно тегло дневно и е установено, че е най-ефективен при малки дози от 1-2g няколко пъти дневно. Дозата Citrulline Malate в Warfare е формулирана така, че да бъде на безопасно ниво за всички потребители.

 

Екстракт от цвекло

Екстрактът от цвекло съдържа високи концентрации на микронутриенти, които подобряват нивата на азотния оксид (NO) в кръвта. Азотният оксид (NO) помага за подобряване на насищането с кислород на клетките по време на интензивни упражнения и може значително да намали умората. Всъщност червеното оцветяване на продукта преди тренировката на Warfare е резултат от естествения екстракт от цвекло.

 

Panax Ginseng

Панакс женшен е този вид женшен, който се използва в хранителните добавки като "адаптоген". Ботаническото наименование Panax , което означава „изцеление“ на гръцки език, споделя един и същ произход като „ панацея “ и е приложен към този род, тъй като Карл Линей(Carolus Linnaeus) е бил наясно с широкото му използване в китайската медицина като мускулен релаксант . Panax се използва за борба с умората в резултат на депресия, тревожност и неврологични състояния като МС (множествена склероза), хронична умора и периферна невралгия. Panax Ginseng се използва в продължение на хиляди години в Далечния Изток, за да стимулира имунната система и да подобрява енергийните нива.

 

Ниацин - Витамин В3

Витамин В3 или Ниацин е от съществено значение за оптимизиране на общото здраве и благосъстояние. Доказано е, че ниацинът подобрява сърдечното здраве, намалява нивата на лошия холестерол. Освен че помага на баланса на холестерола и триглицеридите, витамин B3 има и други ползи за здравето на сърцето, включително способността за намаляване на атеросклероза, което е опасно втвърдяване на артериите, което пък може да доведе до коронарна болест на сърцето. Едно от най-големите предимства на ниацина е способността му да балансира нивата на кръвната захар и да контролира симптомите на диабета. В действителност се смята, че витамин B3 под формата на ниацинамид има полза при диабета чрез подобряване на функцията на бета клетките, които са отговорни за производството на инсулин.

 

FOOD SUPPLEMENT INFORMATION:
Active Ingredients per 5g serving:
Arginine AKG1500mg
Beta Alanine1500mg
Citruline Malate800mg
L-Arginine350mg
Flavouring300mg
Beetroot Extract300mg
Caffeine Anhydrous150mg
Panax Ginseng10mg
Bioperin2.5mg
Niacin (Vitamin B3)50mg
Typical ValuesPer 5g ServingPer 100g
Energy Kcal/KJ19/81382/1621
Fat(g)0.015g0.3g
Of which saturates<0.01<0.01
Carbohydrates(g)1g19.7g
Of which sugars0.015g0.3g
Fiber0.025g0.5g
Protein3.8g75g
Salt<0.9mg18.1mg

 

Съставки: АКГ, бета-аланин, цитрулин малат, L-аргинин, аромат, екстракт от цвекло, кофеин, ниацин, екстракт от Panax Ginseng, биоперин

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT?

Смесете 1-2 лъжички (5-10g) разтворени в 200-250ml вода, 20-30 минути преди тренировка.

 

ВАЖНО!

WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT и всички продукти на Medi-Evil Nutrition са предназначени за всички атлети, във всички видове спортове и особено за онези, които са подложени на тестове за наркотици, включително и военнослужещи. Всеки продукт се формулира, като се вземе предвид всяка съставка, която е забранена или е основна съставка в базата данни на WADA, за да се гарантира най-безопасното производство на всички продукти на марката Medi-Evil Nutrition. За съжаление нашата индустрия е наситена с незаконни продукти, което означава, че трябва да работим по-усилено, за да гарантираме, че потребителите имат спокойствие, когато използват продуктите на Medi-Evil Nutrition.


Ексклузивен вносител на Medi-Evil Nutrition за България - БИГ ЕНД СТРОНГ

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA

 • : 1900
 • Производител: Medi-Evil Nutrition
 • Модел: WARFARE ADVANCED PRE-WORKOUT FORMULA
 • Наличност: В наличност
 • 64.00 лв.
 • 54.40 лв.

Опции

Етикети: азотен бустер, предтренировъчна формула,