Силна боксова гала вечер в Бургас на 23 май

Публикувано от adminpavel 12/05/2016 0 Коментар(и) НОВИНИ,

„Нощта на Бургас” 2 -професионален бокс за ценители!

На 23. 05. 2016г. (понеделник), от 20:00ч спортна зала „Младост” ще бъде домакин на втората Гала вечер по професионален бокс „Нощта на Бургас 2”. Мероприятието се организира със съдействието на Български професионален боксов съюз, Община Бургас и с подкрепата на най-голямата българска проумотърска компания „MAXFIGHT”.

„Нощта на Бургас 2” се завръща с още по-интересни имена във файт картата. Гала вечерта ще предложи на зрителите осем срещи по професионален бокс.

Сред участниците е едно от най-обичаните бургаски имена в професионалния бокс – Милен Паунов. Шампионът от турнира „BIGGER’S BETTER” , който спечели 18 хиляди долара и билет за международния ринг в популярната верига, ще се качи на ринга в тежка категория срещу опитния и запомнящ се бивш национал Младен Манев – Нинджата.

Дебют на професионалния боксов ринг ще направи и двукратният световен шампион по муай тай Йордан Янков – Руснака. В богатата си визитка Янков вече има още две сребърни и две бронзови отличия от световния форум, и две европейски титли. Боецът е и два пъти световен вицешампион по кик бокс, и носител на бронз от Световно първенство по кик бокс, Балкански шампион по К1 от Молдова за професионалисти, Балкански средиземноморски шампион при аматьори. В Топ 10 от ранглистата на WAKO, на четвърто място в Европа. В боксовия си дебют опитния Йордан Янков ще срещне столичанина Даниел Борисов – Дако.

Очаквано на ринга ще се качи любимецът на бургазлии Филип Филипов, който в своя трети професионален сблъсък ще срещне тежката ръкавица на Христо Йонев.

„Нощта на Бургас 2” ще предложи и дългоочаквания мач за шампионския пояс в супер полусредна категория в която трикратния шампион на страната при професионалистите, Балканския шампион и носител на пояса на WBC Стилиян Костов ще се бие за престижния колан срещу претендентът за трофея Емил Ангелов.

Ето пълната файт карта:

1. 73кг - кат суперполусредна Йосиф Панов – Светослав Димитров 
2. 81кг - кат полутежка Даниел Георгиев-Христо Асенов-Камбъка
3. 70кг - кат. полусредна Милан Златев-Теодор Стефанов-Бързия
4. 70кг - кат.суперполусредна Стилиян Костов-Ангел Емилов
5. +91кг - кат.тежка Жеко Жеков - Ангел Сотиров
6. 80кг - кат.суперполусредна Йордан Янков-Руснака-Даниел Борисов-Дако
7. 91кг - кат.полутежка Филип Филипов-питбула-Христо Йонев
8. +91кг кат.тежка Милен Паунов-Младен Манев

Оставете коментар