Стоян Копривленски записа победа в Холандия

Публикувано от adminpavel 11/07/2016 0 Коментар(и) НОВИНИ,

На 09.07.2016г. в гр. Zutphen /Холандия/ се състоя гала вечер, в която участие взе Стоян Копривленски. Противник му бе Курт Омер от Roosmalen gym ,а мача се проведе в категория до 70 кг.. Българина бе повече от убедителен и записа победа. Подробности научаваме от самият наш боец в неговата фейсбук страница. 

Ето какво сподели той:

'' Победа за майка България!

Страхотна победа срещу изключително силен противник, който е определян като една от най-младите надежди на кикбокса изобщо, но определено срещу мен удари на камък и то доста сериозен български камък.

Първия рунд не мина без нокаунд, а втория цели три нокдаун и на съдийте им се наложи да прекратят срещата, заради техниески нокаут.

Искам да благодаря на семейството си, приятелите си, треньорите ми от СК "САМУРАЙ" и Mike's Gym, в частност на Майк, който ми помогна изключително много. Благодарности и на Boec.bg за непрестанната подкрепа. Разбира се и на всички вас, които ми пожелахте успех и усещах вашата подкрепа!

Искам да кажа, че те първа започвам! Нека всички недоброжелатели запомнят това и съвсем скоро ще разберат за какво говоря! ''

Оставете коментар