MAGNUM - Multi-Vitamin & Mineral Complex

MAGNUM - Мултивитаминен и минерален мега комплекс


Какво представлява „МАГНУМ”?

Ултимативната премиум формула от мощните мултивитамини и минерали „МАГНУМ” е структурирана и създадена, за да задоволи дори и най-прецизните изисквания на всички професионални атлети. Произведен и композиран с помощта на най-съвременните фармацевтични методи, „МАГНУМ” е перфектния продукт за тези, които мислят, изграждат и се нуждаят от най-доброто.
Какво трябва да знаете за „МАГНУМ”?


Изследванията доказват, че в спортове, в които се гонят високи показатели като – сила, мощ, издръжливост, атлетите се нуждаят от много по-високи хранителни изисквания от обикновените спортисти. Проучванията показват, че тези фундаментални потребности се увеличават значително при трениращите бодибилдинг, които се състезават и целогодишно са на строг хранителен режим – което маркира липсата на огромна част от нутриентния физиологичен
запас. Като пример може да се посочи дългите диетични цикли с ограничени калории (повтарящи се монотонни хранения, като ориз, пиле или риба), в който потенциалът за хранителен недоимък се увеличава драстично.
По-тревожен обаче е фактът, че професионалните спортисти, практикуващи силови спортове в по-високите теглови категории (heavyweight) изпитват значителни хранителни недостатъци, което показва, че още по-трудно биха постигнали индивидуалния си нутриентен баланс, без употребата на комплексни мултивитаминно-минерални формули.
Конкурентноспособните атлети добре знаят, че употребата на тези хардкор пакове е гарантираната стъпка към тяхната физиологична превенция и подкрепа. Липсата на витамини, минерали и различни висококачествени нутриенти, задължително повлияват и върху приема на други хранителни добавки, като потенцират или супресират тяхнато действие.
Мултивитаминният и минерален комплекс „МАГНУМ” е вашата застрахователна полица, за да предотвратите всичко това да не се случи и организмът ви да не навлезе в така – наречения „хомеостазисен дисбаланс”. Висококачествените формули, които са включени в неговия състав представляват експлозия от високо енергийни, метаболитни микро и макро нутриенти с клинично проучено и доказано действие.
Какво съдържа „МАГНУМ”?


Мултивитаминният и минерален комплекс „МАГНУМ” съдържа в себе си 30 пакетчета за 30 дена, като във всяко едно от тях е включена висококачествена палитра от:

– пълен спектър от дванайсет витамина, осигуряващи максималната производителност на всички процеси в организма
– пълен минерален спектър от десет минерала, поддържащи издръжливостта и производителността на мускулните клетки
– пълен аминокиселинен спектър с акцент върху аминокиселините с разклонена верига, ускоряващи интрамускулната абсорбция и увеличаващи хипертрофията на мускулната тъкан
– перформанс и имуностимулиращ комплекс, съставен от дванайсет мощни съставки, поддържащ имунната ви система на едно по-високо физиологично ниво
– антиоксидантен и детокс комлекс, съставен от шест компонента, които подтискат отделянето на свободни радикали след интензивни тренировъчни сесии
– поддържащ ставите коплекс, съставен от четири висококачествени субстанции, протектиращи разрушителните процеси в ставите, получени от тежките тренировъчни натоварвания
С мултивитаминният и минерален комплекс „МАГНУМ” Вие получавате всичко, от което се нуждаете.
Какво получавате повече с „МАГНУМ“?

Получавате и няколко ексклузивни екстри и оптимизатори на ефективността като: Бета-аланин, Пиродоксин алфа-кетоглутарат, Карнитин, Липоторопични средства, Л-аргинин, Алфа-липоева киселина, Ехинацея, електролитни модулатори и поддържащи съединителнотъканни субстанции.
Какъв е точният състав на „МАГНУМ“?


Мултивитаминният и минерален комплекс „МАГНУМ” съдържа 30 пакетчета, във всяко едно от което са включени всички 67 ключови съставки, които се доставят в точното количество, в точното време при всеки прием.


 

Как се употребява „МАГНУМ”?

Всеки ден по едно пакетче.


Съхранение на „МАГНУМ”

  • ·      Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага.
  • ·      Да се съхранява под 25 °С.
  • ·      Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
  • ·      Хранителната добавка не трябва да се използва след датата на изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

Допълнителна информация за „МАГНУМ”


Погледнете на „МАГНУМ”, като на един огромен стоманен щит, поставен на първо място във вашата тренировъчна програма, който е на първата бойна линия протектиращ вашето тяло. Ако тренирате с тежести, задължително трябва да тренирате с „МАГНУМ”. Не забравяйте, че „МАГНУМ”, е универсалният боец, съпътстващ вашата тренировъчна програма и много малко други суплементи са оцелели и издържали теста на времето!


БИГ ЕНД СТРОНГ ТИЙМ

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

MAGNUM - Multi-Vitamin & Mineral Complex

  • : 2154
  • Производител: BTL
  • Модел: MAGNUM - Multi-Vitamin & Mineral Complex
  • Наличност: В наличност
  • 56.00 лв.