Lean Mass - 4.5 kg

➡ Стига за 10 дни при 1 доза дневно.
➡ Невероятен вкус, разбива се изключително лесно
➡ С добавен витаминен комплекс
Без аспартам
➡ Без омазняване!

Lean Mass е ултра-премиум гейнър, създаден за изключително покачване на чиста мускулна маса. Уникалното съчетание на въглехидрати (състоящо се от бързи, така и сложни въглехидрати) Ви осигурява високи нива на енергия и бързо попълване на гликогена.

Въглехидратите са основен източник на енергия за човешкото тяло. Те са от най-голямо значение за физическата издръжливост. Въпреки това въглехидратите с висок гликемичен индекс като захарта може да има отрицателен ефект върху производителността на вашето тяло и увеличаване на мастните депа.

За разлика от други гейнъри, Lean Mass не съдържа захар и поддържа здравословни нива на кръвната захар. Добавеният суроватъчен протеин доставя аминокиселини към мускулите и поддържа положителен азотен баланс в продължение на часове. Lean Mass е допълнително подсилен с витамин С и В комплекс, за поддържане на здравословната функция на тялото. Добавените хранителни фибри ще помогнат в храносмилането на всички въглехидрати, протеини и мазнини в продукта.

Lean Mass е един от най-висококачествените продукти за покачване на мускулна маса на пазара в момента. С него вашите мускули ще бъдат нахранени с висококачествени калории веднага след тренировка или през деня между отделните хранения. Lean Mass се смесва незабавно с лъжица или шейкър и вкусът му е невероятен както с вода, така и с прясно мляко.

Начин на употреба : Смесете 3 мерителни лъжички с 300-400мл вода или мляко. Между храненията приемете 1-2 дози дневно, за да поддържате висок калориен прием. Приемете една доза непосредствено след тренировка. 

Разфасовка: 4500 грама

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Lean Mass - 4.5 kg

  • : 962
  • Производител: PURE Nutrition USA
  • Модел: Lean Mass - 4.5 kg
  • Наличност: В наличност
  • 105.00 лв.

Опции