ОSTА RАGE / OSTАRINЕ

ОSTА RАGЕ / ОSTАRINЕ - (МK-2866)

Оstа Rаgе или Ostаrineе (МK-2866) е селективен андрогенен рецепторен модулатор (SАRM). Той стимулира андрогенните рецептори, наподобяващи стероиди, но без неприятни странични ефекти, респективно потискане на ендогенния тестостерон. При Остaрин не е установена чернодробна токсичност.

 • незаменим в изграждането на мускулна маса
 • предотвратява загубата на мускулна маса(анти- катаболен агент)
 • мощен анаболен ефект, дори при ниски дози от 3мг.
 • повишава силата и издръжливостта

ЗАЩО ТОЧНО ОСТAРИН ?

Остaрин е уникален, незаменим суплемент, бързо изграждащ мускулна маса, но е и известен със невероятните си способности да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми и ранна дегенаративност. В бъдеще, най-вероятно би се използвал за предотвратяване симптомите на атрофия, кахексия, саркопения, както и при хормонално-заместителна терапия.

КАК РАБОТИ ОСТAРИН ?

Остaрин се свързва с андрогенните рецептори, стимулирайки протеиновия синтез и изграждането на мускулна тъкан. Остарин предизвиква мускулен растеж, подобно на стероидите, но без нежеланите странични ефекти, за които анаболните стероиди са отговорни (уголемяване на простатата, повишаване на кръвното налягане и много др.). Лабораторните изследвания, доказват неговата изключителна ефективност по отношение на покачването на чиста мускулна маса и увеличаването на силата. Остaрин  е претърпял 8 научни теста от GTx с около 600 субекта и 3 проучвания за ефективност. Едно 4 месечно медицинско проучване от Фаза IIб, включващо 159 пациенти, показва увеличаване на общата мускулна маса в сравнение с плацебо и увеличаване на мускулната сила. Остaрин  предизвиква мускулен растеж, подобно на стероидите, но няма да доведе до негативни странични ефекти, които често се срещат при анаболните стероиди и прохормони, като например рак на простатата и други вторични полови органи. В това е неговата безупречна класа.


ЗАЩО ТОЧНО ОСТAРИН И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ НЕГО ?


 • по-лесно покачване на чиста маса
 • повече сила
 • повече издръжливост  
 • благотворно въздействие върху ставите
 • силен анаболен ефект, дори при ниски дози (3 мг)

 

КАК СЕ УПОТРЕБЯВА ОСТAРИН ?

Остaрин най-често се използва от мъже и жени, които искат рязко да покачат мускулната си маса, бързо и без да трупат излишни мазнини.

Остaрин е най – анаболният SАRM, така че натрупването на чиста мускулна маса е това, което той прави най-добре. Препоръчителната доза е 20 мг. за 4-6 седмици. След циклова терапия (СЦТ) не е необходима. През този период може да покачите (и запазите) чистата маса с около 2.7 кг.

Ако тежите над 90 кг, можете да вземате до 30 мг. в рамките на 8 седмици, но след това задължително направете СЦТ.

Калориите се използват в процеса на изграждане на мускули, така че мазнините намаляват, докато мускулната маса и силата се увеличават. Препоръчителната доза е 12.5 – 25 мг за 4 – 8 седмици. Имайте предвид, че 30% от диетата ви в тази фаза трябва да се състои от чисти протеинови източници, за да постигнете най-добри резултати.

Остaрин е способен да подпомогне изчистването, като същевременно не позволява загуба на мускулна маса. Препоръчителната доза е 12.5 – 20 мг. за 4 – 6 седмици.

Предотвратяване на контузии

Остaрин действа анаболно на костната и мускулната тъкани, което го прави потенциално бъдещо средство при третирането на остеопороза и заболявания, водещи до намалена костна плътност. За момента, той е полезно допълнение към основното ви лекарство, ако се възстановявате от травма, по-специално такава, засягаща костите или сухожилията. Препоръчителната доза е 12.5 мг дневно.

 

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА ОСТAРИН ?

Такива на практика липсват. Възможно да се наблюдава слабо потискане на естествения тестостерон, но това е единствено при цикли, продължаващи повече от 8 седмици.


Прием на дневната доза

Периодът на полуразпад на MK-2866 е 24 часа. Вземайте дневната си доза наведнъж.

Дозировка: 1 капсула х 10 мг.

Дози в опаковката: 90 капсули

Съдържание:

((2S)-3-(4-cyanophenoxy)-N-[4-cyano-3-(trifluoromethyl)phenyl]-2-hydroxy-2-methylpropanamide) - 10mg


Начин на употреба:

За жени: 1 капсула на ден в рамките на 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка

За мъже: 2 капсули на ден за 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка


БИГ енд Стронг - Официален представител на Muscle Rage за България !

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

ОSTА RАGE / OSTАRINЕ

 • : 2364
 • Производител: Muscle RAGE
 • Модел: ОSTА RАGE / OSTАRINЕ
 • Наличност: В наличност
 • 105.00 лв.