CАRDАRINЕ

CАRDАRINЕ / КAРДAРИН

КAРДAРИН е PPАR5 рецепторен агонист, който драстично увеличава издръжливостта и повишава изгарянето на мастната тъкан.

Създаден в сътрудничество между Ligand Pharmaceutical и GlaxoSmithKline през 90-те години на миналия век КAРДAРИН, той е един прекрасен продукт, който:

 • тотално изгаря и елиминира мазнините
 • увеличава силата и издръжливостта
 • повишава с 79% нивото на добрия HDL холестерол, респективно намалява лошия (LDL)
 • използва мазнините като гориво, както реагира организма по време на глад


 

ЗАЩО ТОЧНО КAРДAРИН?

Въпреки факта, че КAРДAРИН често се свързва със SАRMS (селективни модулатори на андрогенните рецептори), той всъщност не е SАRM (дори не е хормонален). КAРДAРИН технически е PPАR-рецепторен агонист (В областта на молекулярната биология - пероксизом пролифератор - активирани рецептори (PPАR) са група рецепторно-ядрени протеини, които функционират като транскрипционни фактори, които регулират експресията на гени).


КАК РАБОТИ КAРДAРИН ?

КAРДAРИН се свързва с рецептора на PPАR, по-специално група ядрени рецептори (сензори, които откриват щитовидните и стероидните хормони в организма), които инициират ензима PGC-1a. Това негово действие, води до ген експресия, по-специално на гени, които са отговорни за енергоразхода в организма.


КАК СЕ УПОТРЕБЯВА КAРДAРИН ?

Медицинската употреба на този продукт се свързва с лечението на различни сърдечно-съдови заболявания, диабет, затлъстяване и метаболитен синдром. КAРДAРИН повишава метаболизма на мастните киселини, увеличава HDL (добър холестерол) и намалява LDL (лош холестерол). Като допълнение може да кажем, че той понижава триглицеридите и кръвната захар.

Що се отнася до употребата на КAРДAРИН при спортисти, можем да бъдем категорични, че този продукт помага при загубата на мазнини, повишава издръжливостта и способства за по-бързото възстановяване. КAРДAРИН предпазва мускула от разрушаване, т.е. има антикатаболни свойства. Повишава загубата на мазнини в резултат на повишеното усвояване на глюкозата в скелетните мускули. По време на почивка, след тежки тренировъчни сесии, КAРДAРИН увеличава усвояването на хранителните вещества и намалява складирането на въглехидратите и мазнините под формата на мастна тъкан.


ЗАЩО ТОЧНО КAРДAРИН И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ НЕГО?

Издръжливост: КAРДAРИН увеличава издръжливостта, което води до по-дълги и по-интензивни тренировъчни сесии. В резултат на което, вие ще изразходвате повече калории и ще изгаряте повече мазнини. Ще правите по-тежки кардио тренировки, ще имате повече въздух и ще се възстановявате по-бързо за следващата тренировка. Ще се чувствате жизнени и желанието ви за тренировки ще бъде много по-голямо. КAРДAРИН не е стимулант и поради това той няма да ви накара да се тревожите и да се притеснявате, че маже да стигнете до конфликтна ситуация с някой от трениращите във фитнеса. Много хора посочват, че при употребата на КAРДAРИН са получили по-голямо чувство за благополучие.

Загуба на мазнини: Много спортисти показват перфектни резултати, дори и когато не спазват много стриктна диета.Те не натрупват излишно количество мазнини. Загуби на мазнини от 4% за период от 4-6 седмици са напълно постижими с употребата на КAРДAРИН. Ако спазвате строг хранителен режим и тренирате качествено, процентната загубата на мазнини ще бъде на съвършено друго ниво! Подобно на растежния хормон, КAРДAРИН повишава провъзпалителни маркери в мастната тъкан и намалява киселинността на гените, участващи в липогенезата. Той блокира дълговерижните мулекули на мастните киселини и блокира тяхното натрупване. КAРДAРИН действа изключително върху PPАR бета-клетките, което кара тялото да използва мазнини като гориво – състояние, физиологично адекватно на така нареченият „режим на гладуване“.

Сила и възстановяване: КAРДAРИН ще ви помогне да тренирате по-тежко и да се възстановявате по-бързо между сериите.


ВАЖНИ ПОЛЗИ ПРИ УПОТРЕБАТА КAРДAРИН !

 •  предпазва мозъка
 •  предпазва сърцето
 •  предотвратява затлъстяването
 •  предпазва бъбреците
 •  повишава имунитета
 •  предпазва черният дроб от ранна дегенерация

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА КAРДAРИН ?

Съществуват много спекулации относно страничните ефекти на КAРДAРИН и неговата практична употреба и дозировка. При употребата на КAРДAРИН  няма данни за странични ефекти при разумни дози(без злоупотреба) – неоспорим факт. В миналото имаше много слухове, основаващи се на спекулации относно туморния растеж в дебелото черво. Въпреки това през 2004 г. в проучване, публикувано от Американската асоциация по ракови изследвания, потвърждава, че КAРДAРИН не е показал ефект върху разпространението на колоректални ракови клетки в организма. Активирането на PPАR няма ефект върху клетъчния растеж! За да се стигне до този извод, още през 2008 г. беше направено проучване върху рака на гърдата и пролиферацията на цветни ракови клетки. PPАR агонистът се оказа безспорен, в инхибирането на  по-нататъшния растеж на раковите клетки. При всички проучвания проведени с хора и наблюдавани ударни групи, не са наблюдават странични ефекти при използването на КAРДAРИН. При дози от 10-20мг. на ден, няма никакви опасения за появата на такива! 


Дозировка: 1 капсула х 20мг.

Брой дози в опаковка: 90 капсули

Съдържание в 1 капсула:

{4-[({4-methly-2-[4-(trifluoromethyl)phenyl]-1,3-thiazol-5-yl}methly)sulfanyl]-2-methylphenoxy}acetic acid - 10mg

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Като хранителна добавка в тренировъчни дни приемайте 2 капсули преди тренировка. В дни без тренировка приемайте 2 капсули сутрин. Не употребявайте по-дълго от 8 седмици без 4 седмичен период на почивка.

 

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ЖЕНИ ?

Да! Няма проблем да се използва от жени!

 

КАКЪВ Е МАКСИМАЛНИЯ ЦИКЪЛ ЗА УПОТРЕБА ?

8 седмици х 2 капсули на ден.


БИГ енд Стронг - Официален представител на Muscle Rage за България !

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

CАRDАRINЕ

 • : 3062
 • Производител: Muscle RAGE
 • Модел: CАRDАRINЕ
 • Наличност: В наличност
 • 107.00 лв.