Mass 2.2kg

Характеристика:
Удивителна формула - 1050 чисти калории на доза. 18 грама мазнина, описана като ЛипоТерм/LipoTherm(TM) със MCT оил, the “изгаряща мазнина” мазнина. 52,000mg аминокиселини. Високо съдържание на влакна, ниска захар, съотношение въглехидрати протеини - 3-към-1.

Информация Огромен, мускулест и без мазнини.

Това е завършения продукт за чист мускул, който чакате!
МутантМас е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила.
Ако наистина искате плочки от чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то МутантМас е отговорът. Мутант Мас – Наука Мутант Мас беше разработен при 2 годишно изследване и се основава на здрава и доказана наука.
По важно е, че завършената формула на Мутант Мас е също тествана в залата, където беше поставен в истински културисти и силови атлети.

Резултатите?
Ако добавите само 1 доза от Мутант Мас на ден към вашето ежедневие, ще прибавите до 5lbs мускул, лишен от мазнини, през следващиет 14 дни, ще увеличите седалищната преса с 10-20lbs и ще увеличите гръдната обиколка с 2, 5 см.
Това не е ракетна наука – Това е само Мутант Мас, който върши удивителна работа.
Мутант Мас – Формула Мутант Мас е всичко за получаването на твърди като скала мускули – и много от това! Изграждането на мускули изисква подходящ протеинов микс за да разтегне мускулната тъкан и да е възстанови бързо. Протеините трябва да се пощадят от похабяване за енергийните нужди на тялото, докато мускула също изисква масивни вливания от чисти калории, заместващи използвания при тренировките гликоген. Смилане, обсорбиране, отпускане на калории и манипулиране на протеиновата последователност – МутантМас взима предвид всичко това и побеждава всичко.

Как работи MUTANT MASS(TM)?
92% от трениращите никога не достигат масата, която желаят. МутантМас е създаден специално за тази едничка цел – чиста добавена маса. Формулата е на светлинни години напред от това, което понастоящем се предлага за маса. Другите продукти са с високо съдържание на захар и лактоза, смес от по-евтино мляко или суроватъчни протеини – МутантМас превъзмогна всичко това за да създаде съвършенната формула!

Как използвам MUTANT MASS(TM)?
За да се сдобиете с плочки от мускули, които хората забелязват, трябва да разчупите първо мускула (това става с тежки тренировки в залата) и да запълните изхабените мускули.
Ако приемем, че се храните по 4 часа дневно, взимайте по 1 доза МутантМас веднага след тренировка. Ще почувствате мускулите си уголемени, тъй като основните висококачествени хранителни вещесва отиват право в коремните мускули.

Защо се нуждая от различни протеини?
10 висши протеини доставят широк спектър от аминокиселини за причиняване на повече мускулно утолемяване. Бленда с търговска марка е проектирана да „пробута” повече годен протеин в мускула и залива мускулите с непрекъснат поток от свободна форма ди, три и олиго- пептидни аминокиселини от протеините. 92% от онези, които се опитват да достигнат маса, лишена от мазнини и имат проблеми, обикновено не могат да добият повече мускули защото те използват грешните протеини. ISO-STACK10 е идеален, но когато се смеси със специфичните въглехидрати и липотермични мазнини в Мутант Мас, протеинът се насочва към основната работа – изграждане на чист мускул.

Знам, че протеинът изгражда мускула – защо тогава се нуждая от въглехидрати и мазнини?
Мускулната тъкан е почти изцяло от протеин. Когато тренираш усилено и се опитваш да добавяш плочи от силни, стегнати мускули, трябва да си сигурен, че протеинът ДЕЙСТВИТЕЛНО достига до мускула! Това е проблем за много хора при трупането на маса, ценния протеин се изхабява и се използва за енергия ПРЕДИ да може да достигне до мускулите. За да дадете гориво на тялото за енергия, трябват ви адекватни и реални източници на истинско гориво – въглехидрати.
МутантМас със съотношение 3:1 на въглехидратите и протеините, доставя оптималното съотношение за бързото изграждане на твърди мускули. Тялото ви получава горивото (въглехидрати) от което се нуждае за енергия, докато позволява на протеина да бъде доставен до мускулите непокътнат. И чрез използване на смес от Изо-Стак 10 с 10 качествени протеини, освобождавани синхронно, вие доставяте синхронно освобождавана матрица; въглехидрати първо за енергия и протеини веднага след това за чисто мускулно изгрждане. Ще почувствате разликата, която МутантМас доставя.

Какво за въглехидратите в Мутант Мас – Какво е VEXTRAGO(TM)?
Това е нов въхлехидрат с молекулярна маса (mW), не съдържаща захар, извличат от новоизградено нишесте. Специално изграден за използване от атлети за напомпване на мускулните запаси от гликоген и не съдържа захар, не причинява стомашно разстройство, нито ненужно дехидратира атлетите като изтегля вода в червата им. VEXTRAGO е повече от другите mW въглехидрати преди. Всъщност новия VEXTRAGO е с молекулна маса, която е 71% по-голяма от другите спортни храни, използвани преди.

Какво прави Векстраго/VEXTRAGO(TM)?
Научни изследвания показват, че по-голямо количество mW-въглехидрати се абсорбират по-бързо (до 80% по-бързо) и по този начин помагат за по-бързото възстановяване на мускулен гликоген (до 70% по-бързо). VEXTRAGO(TM) е уникален в това, че се абсорбира даже по-бързо отколкото захарта, но не влошава нивата на кръвната захар, поради което поддържа постигнатите резултати свободни от мазнини. В битката за размемри, времето е много важно – колкото по-бързо мускулите взимат нужните им въглехидрати след тренировка, толкова по-бързо мускулите растат! Предтавете си – всички въглехидрати към мускулите могат да се регулират, без всичката захар!

Какво е липотерм/LIPOTHERM(TM)?
Липотерм поставя тази цяла формула в своя лига. Това е високо качествен бленд от топ „безмастни мазнини”, които атлетите използват за увеличаване на размерите, силата и мощта, без да добавят мазнини по талията си! MCT мазнина – дългоизползвана за изгаряне на телесни мазнини, увеличаване на продукцията на щитовиднатата жлеза и използвана от пазещи диета културисти за да изглеждат възможно най-релефни и същевременно запазвайки мускула цял. CLA – Това е мазнина, използвана по време на диета и има научно доказано свойство да увеличава мускулните размери и да намалява едновременно с това телесната мазнина. Мазнина от Лен и Пореч – Доминиращите източници на EFA (есенциални мастни киселини), здравословните мазнини които тялото ни не може да произвежда само и поради това има нужда да ги получи чрез диета. EFA спомагат за подобряване на интензивността, здравето на ставите, мускулната маса и доминира в много други здрави тъкани. EFA са също важни за здравето на сърцето. EFA спомагат за осигуряването на мобилността на ставите като участват в производството на важни айказаноиди.


Колко добър е Мутант Мас?
При истински тест, 23 опитни треньори използваха Мутант Мас в продължение на 10 дни и резултатите бяха:

- 96% харесаха вкуса!
- Средното увеличаване на теглото за 10 дни беше 3.7lbs!
- 92% съобщиха за увеличаване на бицепса и гръдните мускулу!
- 87% съобщиха за намаляване на телесните мазнини.
- 92% съобщиха за увеличаване на енергията.
- 87% съобщиха за по-стегнати и по-здрави мускули!
- 100% биха го препоръчали на други, които искат да добавят маса без мазнини!         

Разфасовка: 2200 грама

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Mass 2.2kg

  • : 3818
  • Производител: MUTANT
  • Модел: Mass 2.2kg
  • Наличност: В наличност
  • 65.00 лв.