Bulgarian TRIBULUS Terrestris 330caps/500mg

Безупречен продукт с подчертан характер и съвършено фармацефтично качество, на което никой не може да устои. Всяка опаковка съдържа:

 • 330 капсули х 500 мг.
 • 90% сапонини
 • 45% протодиосцин
 • 165 000 мг. активно вещество във всяка една опаковка


ЗАЩО ТОЧНО BULGARIAN TRIBULUS?

България безспорно е майката на този ексклузивен продукт. Роден и отгледан грижливо в канелено-горските почви на Западно-Родопските масиви BULGARIAN TRIBULUS е лидер на световния пазар. Мощният хумусен хоризонт, присъстващ в подпочвеният матрикс и естеството на климата в България, създават най-благоприятните условия относно неговото прецизно отглеждане и разпространение. Това е най-добрият природен маркер, доказващ огромното значение на климатичните условия, почвената покривка и геоложката основа – гарантиращи спецификата и адаптацията на неговото създаване.


КАКВО СЪДЪРЖА BULGARIAN TRIBULUS?

BULGARIAN TRIBULUS е уникален по рода си продукт, следващ твърдата линия на успеха. Той е произведен от естественото растение бабини зъби, съдържащ в себе си високо количество сапонини, стероли, флавоноиди и алкалоиди от харманов тип. Не напразно е обявен за най-мощния продукт на планетата. BULGARIAN TRIBULUS садържа 330 капсули по 500 мг. с концентрация на активната субстанция максималните – 90% сапонини. Общото й количество в една опаковка възлиза на сумарните – 165 000 мг. висококачествен натурален екстракт. BULGARIAN TRIBULUS е продукт с най-високо ниво на био-органична усвояемост. BULGARIAN TRIBULUS е единственият по рода си екстракт, който съдържа сулфатни спиростанолови и фуростанолови сапонини. Няма друг подобен на пазара.  BULGARIAN TRIBULUS стимулира мощно ендогенното (вътрешното) производство на тестостерон, което благоприятства развитието на по-голяма сила, повече качествена мускулна маса и полова мощ. Съчетанието на количество капсули, милиграми, 90% сапонини и цена, впечетлява най-напред с безупречната си разработка, перфектното качество, максимална референтност и високата му фармацефтична наситеност. Това не е продукт за безволевите и безхарактерните. Това е продукт от бъдещето, който натоварва с убедителност, експресивност, увереност, индивидуалност и висока доза професионализъм.


ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА BULGARIAN TRIBULUS?

Използва се за повишаване на силата, мускулната маса и издръжливостта в организма. Много по-бързо протича възстановяването след тежки физически натоварвания. Комлексно лекува понижена полова мощ и желание при мъжете. При нарушена обмяна на липидите намалява лошият холестерол и спомага за по-бързото изгаряне на мазнините. Благоприятства климактериума при жените и облекчава невровегитетивните и нервнопсихичните симптоматики.


КАК ДЕЙСТВА BULGARIAN TRIBULUS?

Мощното му активно действие бива проучвано, изледвано и описано от редица специалисти като силно анаболно и силно андрогенно.

 1. притежава мощно анаболно и мощно андрогенно действие върху организма
 2. ускорява ендогенното производство на тестостерон и намалява значително нивата на естрогена и кортизола
 3. повишава не само анаболните процеси в организма, но и действа антикатаболно (не позволява да се катаболизира чистата мускулна маса)
 4. повишава синтеза на белтъка в клетките, ускорявайки задръжката на азот и стимулирайки мускулния растеж
 5. индуцира протеиновия синтез както в черният дроб, така и в скелетната мускулатура и стимулира производството на тестостерон(ендогенно)
 6. поддържа положителен азотен баланс в организма, благодарение на ефект, който причинява бърз калиев поток в миоцитите(мускулните клетки) и индуцира мощен протеинов синтез
 7. подпомага хипертрофията и поддържането на чистата мускулна маса
 8. понижава нивата на естрогена в организма, стимулирайки мускулния растеж, по начин, независим от андрогенните рецептори
 9. повишава метаболизма и адаптацията на организма към по-високи натоварвания
 10. редуцира мастната тъкан и подобрява функциите на кръвоносната система
 11. регулира нивата на кръвната захар в организма и намалява нивото на лошия холестерол

КАК ДА ПРИЕМАТЕ BULGARIAN TRIBULUS?

при трениращи и целящи по-високи спортни резултати от 6 до 8, 10 капсули дневно

за мъже с намалена полова мощ от 4 до 6 капсули дневно, като продължителността на лечение е най-малко деведесет дни.

при безплодие при мъжете от 4 до 8 капсули дневно, като продължителността на лечение е най-малко деведесет дни.

при жени с ендокринен стерилитет се препоръчва от 3 до 5 капсули дневно прилагани от първи до дванайстия ден на менструалния цикъл.

Индивидуалният дневен прием зависи изцяло от индивидуалните потребности и резултати за всеки атлет.

КАКВО СЪДЪРЖА BULGARIAN TRIBULUS?

Активна съставка – сух екстракт от растението бабини зъби (Tribulus terrestris herba extr. Siccum) – 500 мг. в една капсула. Съдържание на фуростанолови сапонини – 90% и 45% протодиосцин. Допълнителни съставки: микрокристална целулоза, повидон, мегнезиев стеарат, талк.

КАК ИЗГЛЕЖДА BULGARIAN TRIBULUS И КАКВО СЪДЪРЖА ОПАКОВКАТА?

330 Капсули – по 10 в блистер, общо 33 блистера.

СЪХРАНЕНИЕ НА BULGARIAN TRIBULUS.

 • Да се съхранява в оригналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага
 • Да се съхранява под 25 градуса
 • Да се съхранява на място недостъпно от деца
 • Да не се употребява по време на бременност и в периода на кърмене
 • Да не се използва след изтичане срока на годност

 • БИГ ЕНД СТРОНГ ТИЙМ

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Bulgarian TRIBULUS Terrestris 330caps/500mg

 • : 2147
 • Производител: BTL
 • Модел: Bulgarian TRIBULUS Terrestris 330caps/500mg
 • Наличност: В наличност
 • 62.00 лв.

Етикети: bulgarian tribulus, btl,