Multi-Food Complex (за мъже)

➡ 75% органичен
➡ Не съдържа желязо
➡ Вегетарианска формула
➡ Мака,сау палмето и цинк за простатата
➡ За добро храносмилане

Multi-Food Complex за мъже е изцяло натурална формула, която съдържа огранични хранителни съставки, запазени цялостта си чрез процеси на ферментация. Ферментацията е процес на превръщането на въглехидратите в съединения, наречени алкохоли, който има следните основни ползи:

➡ Запазване на значителна част от хранителните съставки;
➡ Биологично обогатяване на хранителните съставки с протеин, незаменими аминокиселини, незаменими мастни киселини и витамини;
➡ Елиминиране на антинутриенти (съставки, които пречат усвояването на необходимите хранителни съставки);

Процесът на получаване на продукта Multi-Food Complex е строго регулиран и иновативен, което позволява да се постигне максимално запазване на полезните хранителните съставки в оптимално чиста форма, която може да бъде усвоена от организма в най-висок процент.

Multi-Food Complex съдържа естествен източник на витамини и минерали, силни антиоксиданти от консервирани по специфичен начин плодове (боровинка, червена боровинка, малина, стафиди, нар, вишна), които са в готов биологично активен вид за максимално усвояване от тялото.

Multi-Food Complex съдържа зелената храна Спирулина (Spirulina), наречена зелена „суперхрана“ поради високата концентрация на полезни хранителни вещества, която съдържа. Билките Мака (Maca) и Nettle Root влияят благоприятно на половите хормони и потентността. Билката Сау Палмето (Saw Palmetto) и Nettle Root влияят благоприятно на простатната жлеза, намаляват растежа на клетките на простатата и помага при борбата с простатната хиперплазия (увеличаване на простатната жлеза).

Добавеният Ликопен (Lycopene) към формулата е важен антиоксидант и има доказан силно изразен ефект върху доброто здраве на простатната жлеза.

Rhodiola (Златен Корен, Rhodiola rosea) е билка, позната със своите адаптогенни свойства, тя притежава свойството да повишава способността на тялото да се адаптира към стресови ситуации.

Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium bifidum са пробиотици, които подобряват състоянието на храносмилателната система и повишават значително нейното пълноценно усвояване.

Екстракт от емблика (Organic Amla, Phylanthus emblica) подпомага проблеми свързани с храносмилателната система като диспепсия, гастрити, хиперкиселинност, запек, колити, хемороиди, кървящи венци, язви и т.н.

Уникалността на Multi-Food Complex се крие в чистотата и подбора на натуралните съставки, чиято цел е цялостно здраве на организма като цяло. Определено тази формула ще повиши вашят тонус, ще подобри вашето здраве и ще ви помогне да се наслаждавате на дълголетие!

Начин на употреба: Една доза дневно, с храната.

Разфасовка: 80 таблетки

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Multi-Food Complex (за мъже)

  • : 364
  • Производител: NOW Foods
  • Модел: Multi-Food Complex (за мъже)
  • Наличност: В наличност
  • 80.00 лв.