-24 % Test

Никога преди не е била разработвана по-мощна анаболна формула и клинично доказана, че тестостестероновите ви нива ще се изтрелят на най-високото равнище с новия Мутант ТЕСТ ™. TestoSurge ™. Съдържа патентовано биоактивно съединение, което работи чрез няколко физиологични пътища за бързо повишаване дори странно бързо на мускулна маса и сила. Мутант ТЕСТ е единственият продукт, който предоставя такава изумителна нова съставка, която е доказана.

Няма да чакате дни, седмици или дори месеци, за да си покачите тест нивата- сега можете само до няколко часа!

Начин на прием: 6 капсули сутрин след събуждане всеки ден.

Мутант ТЕСТ работи чрез двойно действие, за да се увеличи максимално защитата на тестостерона от

а) инхибиране на ензима ароматаза

б) свеждане до минимум на тестостерона в ДХТ преобразуване (dihydroxytestosterone) - мъжки хормон, свързани с отрицателни андрогенни ефекти.

Чрез инхибиране на ензима ароматаза комплекс, Мутант ТЕСТ предотвратява ароматизацията и преобразуването на тестостерона в естроген, намаляване на нежелани странични ефекти като оток и гинекомастия. На второ място, Мутант ТЕСТ се бори да защитите тестостерона чрез инхибиране на 5?-редуктаза ензим, отговорен за унищожаване на пробната и производство на нежелания метаболит DHT.

Основните функционални съставки в Мутант TEST, са клинично оценявани, като "златен стандарт" метод на изследване - рандомизирано, кръстосано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване. На определен брой спортисти беше раздадено преди тренировка единична доза от основната съставка.

- Клинично доказано, че покачва тестостероновите нива с 376%
- Повдига нивата на тестостерона след 12часа
- По-бързо повишаване, от който и да е друг препарат до момента
- Формула, която има само 2 цели - мускулна маса и сила

Мутант ТЕСТ или плацебо и бяха оценени за 12-часов период. Потреблението на основната съставка в Мутант ТЕСТ значително увеличава общия тестостерон 376% над групата на плацебо само 12 часа

Разфасовка: 150 капсули

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Test

  • : 2764
  • Производител: MUTANT
  • Модел: Test
  • Наличност: В наличност
  • 98.00 лв.
  • 74.00 лв.