CREAKONG

MUTANT CREAKONG - Истински, чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ! Тренирай за КИНГ КОНГ ефект!

➡ Топ 3 креатини за изграждане на мускули и увеличаване на силата
➡ Креатини, изпитани в клинични изследвания
➡ Без филъри

Всички знаем, че Креатин действа!

Креатин работи. Повече от 300 изследвания сочат, че след протеин, креатин е добавка # 1 по отношение на изграждане на мускули. Основната цел на креатин е да достави чист, неподправен обем и сила! Екипът на MUTANT реши да създаде нов продукт, звездата на всички креатини - MUTANT Creakong.
 


Единствената креатинова смес, която доставя само чист креатин от доказани източници, обект на патентоване и доказан в клинични изследвания перфектен резултат.

Не думи, а факти!

Единствените три напълно проучени и клинично доказани мускулно произвеждащи се креатини:

Creapure ® Creatine Monohydrate (CM)

Най-добрата, клинично изпитана форма на креатин за ефективни резултати. Двойно-патентована технология за качествена мускулна функция. Увеличава мускулната сила и мощ.

Единственият немски Креатин монохидрат с фармацевтично досие (CAS номер: 6020-87-7).

Creatine MagnaPower ® (CMC)

Доказано увеличава мощността. Изпитано чрез контролирани плацебо проучвания в продължение на 8 години. Стимулира мускулните контракции и протеиновия синтез.

Алкализиран, за да се абсорбира по различен начин от CM, с цел елиминиране конкуренцията по между им за усвояване в организма и по-малко подуване на корема. Помага за увеличаване на повторенията и подпомага изграждането на мускулна маса (CAS номер: 82016-55-5).

Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC)

Уникален, свързан креатин, който насърчава синтеза на енергия, повишава нивата на креатин в плазмата след поглъщане и увеличава издръжливостта при високо интензивни, силови тренировки, например вдигане на тежести. (CAS Nr: 331942-94-0)

Начин на употреба : Като хранителна добавка за възрастни, подложени на високоинтензивно натоварване: смесете 1 доза (4 гр) с 250-400 мл вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 300 грама

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

CREAKONG

  • : 1968
  • Производител: MUTANT
  • Модел: CREAKONG
  • Наличност: В наличност
  • 32.00 лв.