-20 % BCAA 9.7

Mutant BCAA 9.7 е овкусен аминокиселин продукт на прах, който съдържа цели 9.7 грама аминокиселини в доза, което е няколко пъти повече в сравнение с концентрацията на аминокиселини в една таблетка.

Mutant BCAA е комбиниран аминокиселинен продукт, който съчетава верижно-разклонени аминокиселини с други ценни за тялото аминокиселини.

 Основният комплекс в Mutant BCAA са верижно-разклонените аминокиселини, който съставлят 7.2 грама от цялата доза на продукта. Верижно-разклонените аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) са есенциални аминокиселини и набавянето им от храната е сравнително трудно. От друга страна, това са трите най-важни аминокиселини за въстановяването и стимулирането на анаболните процеси. Всеки един тренировъчен режим би бил непълноценен, ако набавяните верижно-разклонени аминокиселини са недостатъчно.

Новост при Mutant BCAA е комплексът за увеличаване на клетъчния обем, който съчетава аминокиселините таурин, глицин, аргинин, глутамин и тирозин. Основната цел на този комплекс е захранване на мускулите, увеличаване обема на клетките и подобряване на възстановяването. Тауринът пряко подсилва инсулиновата чувствителност, което улеснява усвояването на всички останали аминокиселини.

В продукта е добавен и електролитен бленд, който съчетава различни форми на калий, калций и натрий, които подпомагат мускулната функция и хидратирането на мускулните влакна.

Най-накрая, но не на последно място, е добавеният екстракт от черен пипер, който подобрява усвояването на всички останали вещества.

С продукт като Mutant BCAA 9.7 ще постигнете:

➡ По-добро възстановяване;
➡ По-малко умора и мускулни трески;
➡ Чиста мускулна маса;
➡ Плътни мускули;
➡ Повече издръжливост;
➡ Хидратиране на мускулите и избягване на крампи;

Начин на употреба: 1-2 дози по време на тренировка или 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка.

Разфасовка: 348 грама / 30 дози

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

BCAA 9.7

  • : 1741
  • Производител: MUTANT
  • Модел: BCAA 9.7
  • Наличност: В наличност
  • 60.00 лв.
  • 48.00 лв.

Опции