ANABOLIC PROTEIN FUSION 2.3kg

ANABOLIC PROTEIN - това е нашият най-продаван протеинов продукт. Съставен е от 20% суроватъчен протеин изолат, 45% суроватъчен протеин концентрат и 35% соев протеин изолат. На базата на късите пептиди на суроватъчния протеин изолат бива достигнато ултрабързо усвояване, така че хранително-физиологичните свойства на продукта довеждат до възможно най-бързото изграждане на мускулна маса. Висококачественият соев протеин изолат предоставя допълнително L-Arginin, като по този начин бива оптимално стимулиран азотнооксидния (Т3/Т4) хормонен синтез, вследствие на което стойностите на мазнините биват подобрени.

Чрез биологичната хранителна комбинация на високо функционалните протеини съдържащи се в Anabolic Protein се достига висок градивен и аминокиселинен баланс, като се стимулират ВСИЧКИ анаболни хормони и същевременно се подпомага оросяването на клетките. Anabolic Protein допринася за доброто функциониране на черния дроб и за изграждането на дефинирана, свободна на мазнини мускулна маса. Като допълнение Anabolic Protein модулира всички важни за един спортист функции при обмяната на веществата.

Начин на употреба: Според Протеиновата нужда - от 1 до 4 напитки по 25 g (около 2 супени лъжици протеинов пулвер разтворен в 250 ml нискомаслено мляко.        

Разфасовка: 2260 грама

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

ANABOLIC PROTEIN FUSION 2.3kg

  • : 1319
  • Производител: PEAK
  • Модел: ANABOLIC PROTEIN FUSION 2.3kg
  • Наличност: В наличност
  • 122.00 лв.