-25 % BULLET PROOF

Сънувай, че си ГОЛЯМ! Бъди ГОЛЯМ!

Bullet Proof не е като всеки друг обикновен продукт. Bullet Proof е напреднала формула за нощно възстановяване, която оптимизира спокойния сън за максимална секреция на хормона на растежа и ремонт на мускулните влакна.


Учените на Musclepharm осъзнават напълно важността на съня за цялостното възстановяване и неговата есенциална роля, ако целта на бодибилдъра или атлета е да извлекат максимума от своето тяло и тренировки. Точно затова, те създадоха Bullet Proof, изключително напреднала формула, която да ви осигури възможно най-качественият сън и пълноценно възстановяване.

Bullet Proof е толкова важен, защото най-важните процеси за изграждане на тъкани се случват точно, когато ние спим. Когато тренираме, ние причиняваме микроразкъсвания в мускулните фибри, които обиче карат тялото да активира механизмите за тяхното поправяне. Именно така, то се адаптира към тренировките с тежести и става по-силно.

Уловката е, че тялото може да се възстановява само когато е в почивка. Тази почивка е най-активна по време на спокоен сън, тогава се възстановява нервната система и се подготвя тялото към бъдещия стрес. Най-накрая, пълноценният сън помага за секретирането на два от най-важните анаболни хормони - тестостерон и хормон на растежа.

Bullet Proof е съчетание от добре комбиниране съставки, всяка от които изпълнява важна роля за среднощното възстановяване. Ключовите съставки в Bullet Proof са:

>ZMA - цинкът е магнезия са есенциални минерали за дълбокия и пълноценен сън. Освен, че увеличават качеството на съня, те стимулират и собствения синтез на тестостерон.
>GABA - важен невротрансмитер, източник на редица хормони в мозъка. GABA успокоява нервната система, стимулира фазата на дълбокия сън и спомага за секретирането на хормон на растежа.
>Mucuna Pruriens - кадифеното дърво е най-богатият природен източник на L-Dopa, пряк прекурсор на хормона допамин. L-Dopa успокоява нервната система и стимулира хормона на растежа.
>Глутамин - най-изобилстващата аминокиселина в човешкото тяло. Глутаминът засилва нощните възстановителни процеси, стимулира имунната система и участва в секрецията на хормон на растежа.
>Есенциални аминокиселини - аминокиселините "ремонтират" мускулните влакна и изграждат нови тъкани, докато спите.
>4-Amino-3-Phenylbutryic Acid - съставка, нарична още "естествена" GABA. Наподобява функцията на GABA, успокоява нервната система, стимулира допамина и хормона на растежа. Влиеяе и пряко върху нивата на GABA в мозъка като ги стимулира.

Опаковка:311 гр
Доза:1/2 лъжица 8 гр
Дози в опаковка:40

Употреба:
Приемайте 1/2 или 1 доза, 30-50 минути преди лягане.
Приемайте 5 дни, почивайте 2 дена.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

BULLET PROOF

  • : 3023
  • Производител: Muscle Pharm
  • Модел: BULLET PROOF
  • Наличност: В наличност
  • 100.00 лв.
  • 75.00 лв.