-35 % ASSAULT 2.0 /NITRATE Formula/

Отдавна търсим начин как да подобрим най-добрият предтренировъчен продукт на пазара. Отговорът е Нитратната технология, която разработваме в продължение на година.

Революционната 5-степенната технология обхваща всеки важен тренировъчен аспект - НАПОМПВАНЕ, СИЛА, ЕНЕРГИЯ, ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ФОКУС.

 


Заредете тялото си с най-качествените нутриенти за истинска ДОМИНАЦИЯ в залата! Всяка доза Assault съдържа 2 грама патентован Beta-Alanine (CarnoSyn), както и революционните нитратни съставки. Дори кофеинът не е просто кофеин!

Невеоятната PurEnergy формула предлага 8 пъти по-качествена енергия от чистия кофеина, без неприятното треперене и крашове!

 


ATP - Ултимативна елиминация на млечната киселина

Бета-аланинът е доказан неутрализатор на млечната киселина, освен че подобрява работоспособността на мускулите. Добавените Hawthorn Berry и Beet Root водят до по-добро усвояване на аргинина и по-добро напомпване.

 


ATHLETE PERFORMANCE BLEND - Матрица от патентованата ION-3 нитратна технология.

Новият Assault
е първият продукт в света, който комбинира 3-те форми на революционната ION-3 нитратна технология - Креатин, Аргинин и БЦАА. По-добра усвоимост, по-добро напомпване, повече сила, повече издръжливост, това можете да очаквате от Нитратните форми!

 


CELLULLAR ENERGY & INSULIN ACTIVATOR

Представяме комбинация от Glycine, D-Ribose, Dextrose и Cinnulin PF, която има за цел да покачва инсулина, което пък води до по-добро усвояване на добавките за повече растеж и възстановяване.

 


Новото чудо в следствие на усилията ни в областта на чистата енергия се казва PURENERGY. 8 пъти по-качествена, по-продължителна енергия от обикновения кофеин. Забравете за треморите, крашовете и всички несъвършенства на кофеина. Достигнете невиждан фокус по време на тренировка.

 


Всеки знае, че хидратацията е есенциална за тялото и мускулите по време на тренировка. Съставките, които сме избрали са научно доказани и ще Ви позволят да се чувствате по-бодри, по-координирани. Те включват - специална бленда Електролити, Кокосова вода (Coconut Water), Таурин и Глутамин.

 


Станете част от милионите доволни потребители! Достигнете нови върхове в залата! Тренирайте като истински ЗВЕРОВЕ!

Разфасовка: 435 грама / 30 дози

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

ASSAULT 2.0 /NITRATE Formula/

  • : 1545
  • Производител: Muscle Pharm
  • Модел: ASSAULT 2.0 /NITRATE Formula/
  • Наличност: В наличност
  • 100.00 лв.
  • 65.00 лв.