-33 % PRO-ANTIUM

RONNIE’S WHEY… GO BIG OR GO HOME!

Диетата на всеки бодибилдър се върти около един ключов елемент – ПРОТЕИНЪТ !

„Аз имам над 20 години опит на най-професионално ниво в бодибилдинга и факта, че съм спечелил рекордните 8 титли Мистър Олимпия, сам по себе си говори, че знам едно-две неща за протеиновите пудри.”

PRO-ANTIUM™ е проектиран с една единствена цел: да Ви осигури най-висококачествен протеин в най-концентриран вид. Четейки този параграф, Вие може би осъзнавате, че 29 грама от прецизно дозирана, висококачествена протеинова матрица, само в една мерителна лъжица, е нещо наистина сериозно ! 29 грама протеин в доза е доста повече от стандартните протеинови матрици.

 


Аз не съм стандартен културист, и никога не съм търсил стандартни, задоволителни резултати. А ти?

Време е да сложиш в шейкъра си формула, която съдържа достатъчното количество качествен протеин, от който се нуждаеш. А повярвай ми, на теб ти е нужен всеки един грам от PRO-ANTIUM™!

Какъв вид протеин е PRO-ANTIUM™?

PRO-ANTIUM™ съдържа прецизна комбинация от бързо, средно и бавно усвояващи се протеини, за постигане на оптимално възстановяване. Бързо усвоимият суроватъчен протеин мигновено след приема започва да захранва вашите мускули. След като се усвои суроватъчния протеин, започва храносмилането на яйчният, който продължава да предоставя висококачествени аминокиселини на организма. На последно място идва мицеларният казеин, който задържа анаболните процеси за дълъг период от време.

 


Кой може да използва PRO-ANTIUM™?

PRO-ANTIUM™ може да се използва от всички активно спортуващи атлети (мъже и жени) от всички възрасти, които искат да повишат количеството на качествени белтъчини в хранителния си режим, с което осезаемо да подобрят възстановяването си.

PRO-ANTIUM™ е само протеинова матрица?

 


Категорично НЕ ! PRO-ANTIUM™ е напълно завършена формула за възстановяване и изграждане на мускулатурата, която е повече от стандартен протеин. Големият Рон знае важността на комбинирането на съставки, за получаване на синергия между тях. Заедно със висококачествените си протеинови източници, PRO-ANTIUM™ съдържа 5 грама креатин, който е научно доказано, че увеличава силата и издръжливостта.

 


Тази мощна формула съдържа и 13.5 грама незаменими аминокиселини, както и 3.5 грама BCAA, изключително необходими за мускулния растеж. Най-иновативната съставка в продукта е 2.5 грама бетаин, който повишава ефективността и скоростта, с която се абсорбира от тялото протеина, креатина и аминокиселините в мускулните клетки.

Разфасовка: 2200 грама / 50 дози

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

PRO-ANTIUM

  • : 2562
  • Производител: Ronnie Coleman
  • Модел: PRO-ANTIUM
  • Наличност: В наличност
  • 135.00 лв.
  • 90.00 лв.

Опции